Totalleverandør for unike interiørløsninger

Fra designkonsept til funksjonell virkelighet

Om oss

Vi er Intpro AS

Velkommen til Intpro AS - din totalleverandør innen kontorutstyr, møbler, og interiør i og rundt Rogaland. Vi er mer enn bare en leverandør; vi er din betrodde partner i å transformere dine rom, enten det er et kontor, hotell, barnehage, eller noe helt annet.

Siden vår etablering, har vi forpliktet oss til å levere enestående kvalitet og service. Våre eksperter har mange års erfaring i å skreddersy løsninger som ikke bare ser bra ut, men som også optimerer arbeidsflyten og skaper positive omgivelser.

Vi tror på å gjøre ting enkelt og oversiktlig for deg som kunde. Når du jobber med oss, kan du være sikker på at vi vil levere avtalt produkt til avtalt pris, uten ubehagelige overraskelser.

Det er dette engasjementet for kvalitet, pålitelighet, og gjennomsiktighet som gjør oss unike. Vi er stolte av de sterke relasjonene vi har bygget med våre kunder, og det er denne tilliten som driver oss til å strebe etter perfeksjon i hvert eneste prosjekt vi tar på oss.

Vi gleder oss til å jobbe med deg!

Vi er ledende innenfor vårt felt fordi vi har dyktige ansatte som er ledende innenfor sine felt. Sammen med kundene våre skaper vi resultater vi kan være stolte av.

Kontakt

Vårt team

Våre ansatte hos Intpro er nøye utvalgt for sin ekspertise og lidenskap for å skape de beste løsningene for deg. Med en kombinasjon av erfaring, kreativitet og dedikasjon, streber vi etter å overgå forventningene dine.

Kim Skjæveland
Daglig Leder
905 95 851
Kitty Talgøe Remme
Salgs- og Interiørkonsulent
472 40 549
Eivind Omdal
Prosjektleder / Montør
414 37 703
Preben Madland
Montør
472 90 880
Kontakt

Kontakt oss

Enten du trenger mer informasjon, ønsker å be om et tilbud eller bare vil ha en uforpliktende samtale, er vi her for å hjelpe. Kontakt oss via telefon eller e-post.

Kontor
Gartnerveien 2, 4374 Egersund