Interiør- og fargetjenester

Design som fungerer

Med en fusjon av estetikk, funksjonalitet, og komfort, skaper vi løsninger som både er visuelt tiltalende og praktiske. Vår ekspertise lar oss transformere arbeidsmiljøet ditt, og fremheve virksomhetens karakter gjennom nøye utvalgte farger og designelementer.

Interiørdesign

Hvilke tjenester tilbyr intpro innenfor interiørdesign? Vårt team av interiørkonsulenter jobber tett med deg for å forstå dine behov og skape et rom som både er funksjonelt og visuelt tiltalende. Vi kan hjelpe med alt fra valg av møbler til fargepaletter, belysning, og tilbehør.

Fargevalg

Hva slags rådgivning tilbyr intpro for fargevalg i arbeidsmiljøet? Vi tilbyr konsultasjoner der vi hjelper deg med å velge farger som passer til bedriftens merkevare og kultur, og som også har en positiv effekt på medarbeidernes trivsel og produktivitet.

Romplanlegging

Hjelper intpro med romplanlegging og utforming? Ja, vi kan hjelpe med å utforme og planlegge arbeidsrom for å maksimere effektiviteten, fremme samarbeid, og skape et behagelig miljø.

Møblering

Hva slags tjenester tilbyr intpro når det gjelder møblering? Vi hjelper med å velge, plassere, og koordinere møbler for å skape et balansert og innbydende arbeidsmiljø. Dette inkluderer alt fra enkeltkontorer til fellesarealer.

Belysning

Hvordan kan intpro hjelpe med belysning i våre lokaler? Vi kan hjelpe med å planlegge og installere belysning som fremhever interiøret, forbedrer arbeidsforholdene, og skaper den rette atmosfæren.

Interiør for spesielle behov

Hva hvis vi har spesielle interiørbehov, som for eksempel for ansatte med nedsatt funksjonsevne? Vi er dyktige på å designe inkluderende arbeidsmiljøer som møter ulike behov. Vi kan foreslå løsninger som gjør arbeidsplassen tilgjengelig og komfortabel for alle.

Grønne rom

Kan intpro hjelpe med å designe grønne rom eller innføre planter i vårt arbeidsmiljø? Ja, vi kan hjelpe med å integrere grønne elementer i designet for å forbedre luftkvaliteten, øke trivselen, og bidra til en mer bærekraftig arbeidsplass.

Lydabsorberende løsninger

Hjelper intpro med lydabsorberende løsninger for å redusere støy i åpne kontorlandskap? Ja, vi tilbyr løsninger som kan bidra til å dempe støy og forbedre akustikken i arbeidsmiljøet.

Ergonomi

Kan intpro gi råd om ergonomi når det gjelder interiørvalg? Ja, vi er oppdatert på beste praksis for ergonomi og kan gi råd om hvordan man skaper en ergonomisk arbeidsplass.

Innredning på budsjett

Hva hvis vi har et begrenset budsjett for interiør og fargetjenester? Vi forstår at budsjettet kan være en utfordring. Vårt team vil jobbe tett med deg for å skape det beste mulige designet innenfor dine økonomiske rammer.