Installasjon og montering

Bekymringsfri Installasjon

Vi garanterer profesjonell og sikker installasjon av møbler og utstyr, tilpasset dine behov og tidsplan. La vårt erfarne team håndtere levering og montering, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Levering og montering

Inkluderer tjenesten deres levering av møbler og utstyr? Ja, vi kan ta hånd om både levering og montering av møbler og utstyr.

Koordinering

Hvordan koordinerer dere installasjonen med resten av prosjektet mitt? Vi jobber tett med prosjektlederne for å sikre at installasjonen utføres på en sømløs og effektiv måte.

Installasjonstid

Hvor lang tid tar det å installere møbler/utstyr? Installasjonstiden varierer basert på omfanget av prosjektet. Vårt team vil gi deg en estimering ved prosjektets start.

Kompleksitet

Hva om jeg har spesielt komplekse møbler eller utstyr som skal installeres? Vårt team har erfaring med et bredt spekter av installasjoner. Vi er klare til å takle enhver utfordring!

Gjenbruk

Kan dere demontere og montere om igjen eksisterende møbler? Ja, vi kan hjelpe til med demontering og gjenmontering av eksisterende møbler, hvis det er nødvendig.

Installasjonsplan

Hvordan planlegger dere installasjonen? Vi starter med en detaljert plan for installasjonen basert på dine behov og prosjektets tidsplan.

Større installasjoner

Hvordan håndterer dere større installasjoner? For større installasjoner har vi et dedikert team av fagfolk som sikrer at jobben blir gjort effektivt og profesjonelt.

Sikkerhet under installasjon

Hvordan sikrer dere sikkerheten under installasjonen? Sikkerheten er vår topp prioritet. Vårt team følger strenge sikkerhetsprotokoller og bruker nødvendig sikkerhetsutstyr under alle installasjoner.

Skade under installasjon

Hva skjer hvis det oppstår skade under installasjon? Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å unngå skader, men hvis det skulle skje, vil vi ta ansvar og sørge for nødvendige reparasjoner.

Installasjon av teknisk utstyr

Installerer dere også teknisk utstyr? Ja, vi kan håndtere installasjonen av en rekke tekniske utstyr.