Fast inventar

Interiørløsninger som imponerer

Intpros faste inventarløsninger er mer enn bare funksjonelle – de er designet for å inspirere og begeistre. Ved å velge fast inventar fra Intpro, velger du skreddersydde løsninger som gir et unikt og funksjonelt kontorlandskap.

Spesiallaget innredning

Vi har et rom med uvanlige dimensjoner og trenger spesiallaget fast inventar. Kan intpro bistå med dette? Absolutt, intpros dyktige snekkere er eksperter på å lage skreddersydde løsninger for rom med uvanlige dimensjoner. Vi kan lage alt fra hyller til skap som passer perfekt til rommets form og størrelse.

Tilpassede lagringsløsninger

Vi trenger mer lagringsplass på kontoret. Kan intpro skreddersy lagringsløsninger for oss? Ja, det kan vi. Vi kan designe og bygge skreddersydde lagringsløsninger, inkludert hyller, skap, og mer, som passer perfekt til ditt kontors størrelse og behov.

Møteromsinnredning

Vi trenger skreddersydd fast inventar til våre møterom. Kan intpro hjelpe med det? Ja, intpro har lang erfaring med å designe og bygge fast inventar til møterom, inkludert bord, hyller, og andre lagringsløsninger. Vi kan skreddersy løsninger som reflekterer bedriftens identitet og møterommets funksjonalitetsbehov.

Installasjon

Hvordan håndterer intpro installasjon av fast inventar? Våre erfarne montører håndterer installasjonen av det faste inventaret for å sikre en sikker og profesjonell installasjon. Vi sørger for at alt er montert riktig og etterlatter arbeidsområdet rent og ryddig.

Vedlikehold

Tilbyr intpro vedlikeholdstjenester for fast inventar? Ja, vi tilbyr vedlikehold og reparasjonstjenester for å sikre at ditt faste inventar holder seg i best mulig stand over tid.

Spesialdesignet inventar

Kan intpro lage spesialdesignet fast inventar, for eksempel en unik resepsjonsdisk eller skreddersydde hylleløsninger? Absolutt! Med vår egen snekker kan vi skreddersy unike faste inventarløsninger som passer perfekt til dine behov og estetiske preferanser. Enten det er en unik resepsjonsdisk, spesialbyggede hyller, eller noe helt annet, vi er klare til å ta utfordringen!

Kjøkkenløsninger

Jeg vil ha et skreddersydd kjøkken for mitt kontor. Kan intpro hjelpe med det? Ja, det kan vi. Våre dyktige snekkere kan designe og bygge et kjøkken som er tilpasset ditt kontors behov. Fra skreddersydde skap til benkeplater og installasjon av utstyr, vi tar oss av alt.

Garderobeløsninger

Vi trenger garderobeløsninger tilpasset vårt kontorlandskap. Hva kan intpro tilby? Intpro kan tilby skreddersydde garderobeløsninger tilpasset dine spesifikke behov. Våre løsninger omfatter alt fra individuelle garderobeskap til større garderobeområder.

Kvalitet

Hva kan intpro si om kvaliteten på deres faste inventar? Vi samarbeider med pålitelige leverandører og bruker kun materialer av høy kvalitet for å sikre at vårt faste inventar er robust, holdbart og estetisk tiltalende.

Miljøhensyn

Er det faste inventaret som intpro tilbyr bærekraftig og miljøvennlig? Vi er forpliktet til å levere løsninger som er både høykvalitets og miljøvennlige. Vi samarbeider med leverandører som deler vårt engasjement for bærekraft og bruker materialer som er både holdbare og har lav miljøpåvirkning.